• 1393/10/30 - 10:19
  • تعداد بازدید خبر : 23
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
 

برگزاری اولین کنگره ملی تروما

اولین کنگره ملی تروما با مشارکت فعال مرکز تحقیقات ترومای جاده ای گیلان برگزار شد

اولین کنگره ملی تروما با مشارکت فعال مرکز تحقیقات ترومای جاده ای گیلان برگزار شد .

اولین کنگره ملی تروما با هدف بررسی آخرین دستاوردهای علوم تروما در ایران و ارائه یافته های علمی نوین در این خصوص برای پزشکان و متخصصان و برجسته سازی اهمیت توجه جدی به مقوله تروما برای مسئولان و سیاستگذاران به همت دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به عنوان قطب علمی آموزشی ترومای وزارت بهداشت و با مشارکت فعال مراکز تحقیقاتی ترومای سراسر کشور از جمله مرکز تحقیقات ترومای جاده ای گیلان و جامعه جراحان ایران و سایر سازمانها و نهادهای همکار در 24 دی ماه 1393 در مرکز همایش های بین المللی رازی تهران برگزار شد.از جمله محورهای اصلی این کنگره می توان به پیشگیری از تروما،درمان تروماهای رایج،آسیب های روانی ناشی از تروما،توانبخشی،مدیریت و تروماسیستم،آمار و اپیدمیولوژی،مسائل حقوقی و قوانین در تروما،آموزش و پژوهش اشاره کرد .

سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت در آیین آغاز به کار اولین کنگره ملی تروما در مورد مرکزی برای ثبت آمار تصادفات و سوانح گفت: هر ‏دستگاهی آمار مربوطه را برای خود به ثبت می‌رساند، ما برای ثبت تصادفات، آمار و ارقامی در اختیار داریم که نسبتاً ‏دقیق است، اما راجع به بقیه حوادث و بیماری‌ها مرکزی برای ثبت آمار در اختیار نداریم. ‎

در روز اول این کنگره ملی دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رییس مرکز تحقیقات ترومای جاده ای گیلان به عنوان یکی از اعضای پنل با عنوان مرکز استاندارد تروما ،الزامات و امکانات حضور داشتند همچنین ایشان در این روز به ارائه ی پنلی با موضوع اداره پیش بیمارستانی بیمار ترومایی ، اصول و چالشها پرداختند ، وی با اشاره به حوادث جاده ای در جهان گفت : سالانه 1/3 میلیون مرگ در جهان در اثر تصادفات جاده ای رخ می دهد که بیش از 2 میلیون آن در کشور های در حال توسعه می باشد و نیز مسبب بیش از 50 میلیون مصدوم در سال می باشد.

وی افزود : میراث 8 سال گذشته حوادث رانندگی در ایران؛ 202 هزار کشته، دو میلیون و 500 هزار مصدوم بوده است.این امر در حالیست که بیشترین آمار تلفات ناشی از حوادث رانندگی اعم از تلفات و جراحت در دهه 80 متعلق به سال 84 است، همچنین 31 درصد تلفات جاده ای دراین دهه را جوانان 29-18 سال تشکیل می دهند و طبق آمار اعلام شده 55 درصد تلفات به دلیل ضربه مستقیم به سر شناسایی شده است.

رییس مرکز تحقیقات ترومای جاده ای گیلان در ادامه سیستم تروما را یک تلاش هماهنگ و سازمان یافته در یک منطقه جغرافیایی تعریف شده عنوان کرد که طیف گسترده ای از مراقبت ها را برای همه بیماران مجروح ارائه می دهد.

همچنین در اولین روز کنگره دکتر ایرج باقی از اعضای پژوهشی مرکز تحقیقات ترومای گیلان به ارائه ی مقاله ی خود با موضوع پیش بینی مرگ و میر بر اساس سیستم امتیازدهی MGAP ( نوع آسیب ، GCS  ، سن و فشار خون سیستولیک ) در بیماران ترومایی پرداختند . 

در صبح روز دوم کنگره دکتر حمید حیدری از اعضای مرکز تحقیقات تروما جاده ای در ارتباط با "بانک های اطلاعاتی تروما" سخنرانی کردند ، ایشان در زمینه Trauma Registry، تاریخچه ، ارکان و نحوه عملیاتی شدن آن به بحث پرداختند.  


در عصر روز دوم کنگره جناب آقای دکتر علی داوودی عضو دیگر مرکز تحقیقات تروما جاده ای در پانل "اقتصاد درمان در تروما" حضور داشتند.

حضور غرفه ی مرکز تحقیقات ترومای جاده ای گیلان در بخش نمایشگاهی اولین کنگره ی ملی تروما و ارائه ی مقاله ی

Epidemiological Study on Trauma Caused by Traffic Accidents in Children under 8 Years Hospitalized in Rasht Poursina Hospital

از سوی پژوهشگران این مرکز تحقیقاتی در قالب پوستر از جمله ی دیگر فعالیت های این مرکز در اولین کنگره ی ملی تروما بود.


 
 
 
 
 

  • گروه خبری : خبرهای مرکز تحقیقات تروما
  • کد خبر : 9105
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1393/10/30 10:19