• 1397/05/30 - 15:07
  • تعداد بازدید خبر : 28
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

ششمین نشست مشترک کارگروه تخصصی پیشگیری و مدیریت حوادث ترافیکی برگزار شد

صبح امروز- سه شنبه 30 مرداد 97، ششمین نشست مشترک کارگروه تخصصی پیشگیری و مدیریت حوادث ترافیکی در محل سالن همایش معاونت پشتیبانی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان در این جلسه که با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی حاضر در کارگروه در محل سالن همایش معاونت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود مقدس ملی ایران، گزارشی از عملکرد پلیس راهور در چهار ماهه اول سال 97 و آمار مربوط به 27 روز از مرداد 97 پلیس راه ارائه گردید. سپس بایدها و نباید های قانونی مجازات های جایگزین تخلفات رانندگی و چگونگی نحوه اجرای آن از سوی نماینده معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان تشریح شد. در ادامه نیز مداخلات دریافتی سازمان های همکار مورد بررسی قرار گرفت که از دو گروه "مداخلات قانونی" و "مداخلات اطلاع رسانی و آموزشی" موارد زیر مورد تایید قرار گرفت:

· تشدید اجرای قانون داشتن کلاه ایمنی و ایجاد فرایند تنبیهی شامل گذراندن دوره آموزشی، تکمیل اجباری فرم در بانک اطلاعاتی رانندگان پرخطر و انجام ساعات خدمات اجتماعی عمومی تحت نظر پلیس، بیمارستان ها و هلال احمر.

· اعمال و تشدید قوانین برای رانندگی در حال مستی با ایجاد ایستگاه های سنجش هوشیاری و آزمونگاه نوبه ای تنفس.

· استفاده از نورهای ویژه رانندگی در روز موتورسیکلت و خودروها و نصب چراغها و یا شبرنگها و بازتابهایی در جلو و عقب و چرخهای دوچرخه ها.

· تهیه برنامه چهل روزه ویژه موتور سواران در رادیو و تلوزیون استان (با رویکرد تشویقی و بهره گیری از پیوست های روانشناسی گروه های مختلف سنی و بهره گیری از متخصصان روانشناسی در تهیه برنامه ها (استفاده از ظرفیت بهزیستی و گروه روانشناسی دانشگاه های استان جهت تهیه مطالب برنامه های تلوزیونی متناسب با گروه های سنی و... ) (تهیه کننده شرکتهای بیمه استان).

· طرح مسائل مربوط به اهمیت حفظ جان و استفاده صحیح از موتور در نمازهای جمعه و جماعات استان از طریق تبلیغات اسلامی و... .

· تهیه محتوی مطلوب و انتشار آن در کانالهای مجازی تمامی مناطق شهری و روستایی استان از طریق شناسایی کانال‌های اثر گذار دارای اعضائ بالاتر از صد نفر و دارای مخاطب زیاد (شناسایی از طریق فتا و بارگذاری محتوی از طریق کارگروه).

· شناسایی افراد نخبه و اثر گذار (فوتبالیست ،هنرمند و...) و استفاده از ظرفیت آنها در فرهنگ سازی و رانندگی مطلوب.

· گسترش فرهنگ استفاده از لباس یا کاورهای قابل رویت برای افراد در زمانهای کاهش دید و در مجاورت مزارع و تهیه و توزیع آن دربین مردم مناطق هدف و تامین مالی آن توسط بیمه ها.

· برگزاری کلاسهای آموزش رفتارهای ترافیکی (برای همه سازمانها).

  • گروه خبری : خبرهای مرکز تحقیقات تروما
  • کد خبر : 38845
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/05/30 15:07