نشست کارگروه تخصصی پیشگیری و مدیریت حوادث ترافیکی با فرماندار شهرستان فومن
نشست کارگروه تخصصی پیشگیری و مدیریت حوادث ترافیکی با حضور فرماندار شهرستان فومن، جانشین پلیس راه گیلان، رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری گیلان و نمایندگان کارگروه مربوطه و مرکز تحقیقات ترومای جاده ای صبح امروز سه شنبه در محل دفتر فرماندار شهرستان فومن برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان در ابتدای این جلسه دکتر حیدری نماینده کارگروه و نیز مرکز تحقیقات ترومای جاده ای گیلان به ارائه گزارشی از روند فعالیتها و همچنین آخرین وضعیت حوادث ترافیکی در استان گیلان و شهرستان فومن پرداخت و یکی از اهداف اصلی از برگزاری جلسه را بررسی علل زمینه ای و نیز مواردی دانست که منجر به افزایش بروز حوادث ترافیکی در ششماهه نخست سال 97 نسبت به سال 96 در این شهرستان گردیده اند.
در ادامه جلسه، نماینده عالی دولت در شهرستان فومن اقدامات لازم جهت کاهش تصادفات را وظیفه همه دستگاهها دانست و با تأکید بر دو مقوله آموزش و آگاهی سازی شهروندان اظهار کرد: آمارها نشانگر این است که بیشترین میزان فوتی و تصادفات مربوط به موتورسواران و عابران پیاده است. وی بر لزوم سختگیری پلیس در برخورد با فاقدین گواهینامه تأکید کرد و افزود: از هرگونه برگزاری همایش در جهت افزایش آگاهی شهروندان حمایت میکنیم. قاسم نژاد عدم روشنایی راه ها و گذرگاه های کم عرض را از دلایل افزایش میزان تصادفات ذکر کرد و گفت: شاهدیم که در مسیر تولم شهر به فومن (در بخش گل افزان به پل ورودی فومن) به دلیل تاریکی مسیر در شب، امسال چهار نفر کشته شد. وی در بخش دیگری از اظهارات خود به مشکلات محور سراوان به فومن و همچنین فومن به ضیابر اشاره کرد و افزود: چندین استان از این محور استفاده می کنند، اما عدم توجه به ایمنی لازم در احداث این مسیر سبب افزایش تصادفات شده است. فرماندار شهرستان فومن بر لزوم اقدامات عملی در جهت کاهش میزان تصادفات تأکید کرد و گفت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای نسبت به ایمن سازی نقاط حادثه آفرین اقدام کند و برای تأمین منابع مالی این نقاط مطالبه گر باشد.
سرهنگ صفاری جانشین پلیس راه گیلان با قدردانی از عملکرد فرماندار فومن و توجه ویژه ایشان به مباحث ترافیکی اظهار کرد: طی هفت ماهه ابتدایی امسال شاهد کشته شده ۱۸ نفر در حوزه راه های شهرستان فومن بوده ایم که نسبت به سال گذشته افزایش 100 درصدی را نشان میدهد. وی با بیان این که تمرکز پلیس بر روی عابرین پیاده و موتورسواران بوده، اظهار کرد: شهرستان فومن یکی از شهرستان های پرتلفات جاده ای است. سرهنگ صفاری با بیان اینکه ۸۰ درصد راه های شهرستان فومن روستایی و فرعی است، اظهار کرد: رشت به فومن با ۱۴ درصد، فومن به ماسوله ۹ درصد، فومن به سراوان ۶ درصد تلفات در آن ها رخ داده و محور فومن به ضیابر یکی از پرحادثه ترین محورها است.
رضایی رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از کاهش ۱۱ درصدی تلفات در سطح استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: آمار تلفات در شهرستان فومن دو برابر شده است. وی از شناسایی و تثبیت ۹۷ نقطه پرتصادف در سطح استان خبر داد و افزود: به دلیل کمبود اعتبارات سالیانه سه الی چهار نقطه رفع خطر می شود، اما آشکارسازی تمام نقاط انجام شده است.
در پایان این جلسه پیشنهاداتی از قبیل اقدامات اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در سطح مدارس و ادارات شهرستان فومن، طرح آشکارسازی موتورسیکلت ها و دوچرخه ها با شبرنگ و نیز بازدید از اورژانس 115 و بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) مورد بررسی و اتفاق نظر قرار گرفت.
نظر دهید