اجرای برنامه پیشگیری از غرق شدگی از سوی مرکز تحقیقات تروما
برنامه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی صبح روز پنجشنبه 15 شهریور ماه 97 در ساحل منطقه آزاد انزلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان در این برنامه آموزشی یک روزه که از سوی مرکز تحقیقات تروما، معاونت های بهداشتی و اجتماعی دانشگاه، اورژانس 115، جمعیت هلال احمر، سازمان منطقه آزاد انزلی و صدا و سیمای مرکز گیلان برگزار شد، دکتر علی داودی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به شروع پیاده سازی برنامه کشوری پیشگیری از موارد غرق شدگی در سه استان شمالی کشور از سوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مرکز تحقیقات تروما، هدف از برگزاری برنامه امروز را بالا بردن سطح آگاهی مردم در خصوص پیشگیری از غرق شدگی و آموزش مراحل اولیه CPR عنوان کردند و افزودند: در هر 500 متر ساحل دریا امواج شکافنده وجود دارد؛ تا کنون هیچگونه مرگ و میر ناشی از غرق شدگی در محدوده طرح های سالم سازی دریا رخ نداده و عمده غریق ها مربوط به خارج از این طرح ها و در بازه زمانی 8 شب به بعد بوده اند.
ایشان با تاکید بر نظارت بیشتر والدین بر اطفال افزودند: برای نجات یک فرد فرق شده بالغ حدود 8 دقیقه فرصت وجود دارد. اگر کودکان 3 تا 5 دقیقه از والدین خود دور باشند، امکان غرق شدگی برای آنها وجود دارد. بنابراین والدین هنگام استفاده از سواحل، باید مراقب کودکان خود درکنار ساحل باشند.
معاون اجتماعی دانشگاه با بیان این که آموزش پیشگیری از غرق شدگی در سواحل از تیرماه امسال آغاز و تا مهرماه ادامه دارد افزودند: این برنامه تا خروج کامل مسافرین و استفاده کنندگان از سواحل ادامه خواهد داشت و در این برنامه، توصیه های چهره به چهره در خصوص پیشگیری از غرق شدگی به مردم آموزش داده می شود.
دکتر داودی در خاتمه سخنان خود خاطر نشان کردند: از شروع تابستان امسال در روزهای پنجشنبه هر هفته آموزشهای مربوط به پیشگیری از غرق شده گی به استفاده کنندگان از دریا از سوی کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه و پرسنل خانه های بهداشت مناطق ساحلی گیلان ارائه می گردد و توصیه های چهره به چهره در این خصوص به مردم آموزش داده می شود.
مهندس مجید فاتحی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد انزلی نیز با اشاره به گردشگر پذیر بودن استان گیلان به ورود بیش از 3،200،000 نفر مسافر به فاز تجارت و گردشگری منطقه آزاد انزلی در 5 ماهه نخست امسال اشاره کردند و افزودند: آموزش های همگانی در پیشگیری از حوادث و اصلاح رفتار شهروندان تاثیر به سزایی خواهد داشت؛ ایشان ابراز امیدواری کردند با اجرای برنامه های مختلف در آموزش های عمومی می توان به شاخص های مورد نظر در بحث ارتقای رفتارهای فرهنگی دست پیدا کرد.
نظر دهید