• 1395/04/02 - 10:36
  • تعداد بازدید خبر : 24
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

دکتر یوسف زاده چابک رئیس مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان در نشست با مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان گفت:استقرار سیستم تروما، نیازمند زیرساخت های مخابراتی کارآمد است

دکتر یوسف زاده چابک در دیدار با مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان، ضمن اشاره به نقش کلیدی مخابرات در اجرای طرح تروما در گیلان، گفت : استقرار سیستم تروما، نیازمند زیرساخت های مخابراتی کارآمد است.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی (وب دا) دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و ریاست مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان  طی دیداری با مدیرکل فناوری اطلاعات استان گیلان ، با اشاره به چشم انداز ده ساله دانشگاه علوم پزشکی گیلان، گفت : ما می خواهیم در دانشگاه های نسل سوم کشور پیشرو باشیم و این نیازمند تقویت زیرساخت ها در حوزه فناوری اطلاعات است.

دکتر یوسف زاده چابک با تاکید بر لزوم استفاده از تفکر سیستماتیک در سازمان ها، اظهار داشت: استفاده از تفکر سیستماتیک، همسویی و همگرایی ایحاد می کند و دیگر هر کدام از افراد در مسیری جداگانه حرکت نمی کنند.

وی با تصریح بر نقش مهم فناوری اطلاعات در دانشگاه نسل سوم، گفت: با داشتن زیرساخت های استاندارد و کیفی در مقوله فناوری اطلاعات، می توانیم در زمینه های مختلف مانند: آموزش پزشکی، دانشکده مجازی و مدرسه رهبری (leadership school ) فعالیت نماییم.

رییس دانشگاه با ارایه توضیحاتی در خصوص بانک اطلاعاتی تروما، گفت: این بانک قرار است با حمایت مستقیم دولت و سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور به صورت پایلوت در استان گیلان انجام شود. خوشبختانه طرح پیشنهادی مرکز تحقیقات ترومای جاده ای مورد موافقت قرارگرفته است و سازمان های مختلفی در اجرای این طرح دخیل هستند و اجرای آن جدای از فعالیت های وزارت بهداشت و زیر نظر سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور می باشد.

وی افزود: در کارگروه سلامت و امنیت غذایی که پس از سه سال در گیلان تشکیل شد، شورای راهبردی ترومای استان مصوب گردید که در این شورا استاندار به عنوان رییس شورا، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به عنوان دبیر شورا و مرکز ترومای جاده ای به عنوان مجری طرح خواهند بود و به زودی کارهای عملیاتی و اجرایی آن هم آغاز خواهد شد.

دکتر یوسف زاده چابک با ضروری دانستن این مطلب که بانک اطلاعاتی تروما برای آنالیز اطلاعات می بایست آن لاین باشد ، اظهار داشت: با این آنالیز می توان مناطق حادثه خیز را شناسایی کرد و کارهای مطالعاتی زیادی انجام داد. با توجه به دیدگاه شکل گرفته و برای چنین اطلاعات آن لاینی، زیر ساخت های فعلی حوزه مخابرات جوابگو نیست و نیاز به توسعه دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با نشست های مشترک میان کارشناسان دانشگاه و کارشناسان فناوری اطلاعات به نقطه مشترکی می رسیم و همکاری ها را گسترش می دهیم. در این زمینه مخابرات اولین سازمان مرتبط با دانشگاه در استقرار طرح تروما است .

رییس فناوری اطلاعات نیز با اعلام آمادگی جهت همکاری های دو جانبه و ایجاد پایه های مخابراتی قوی پس از مشخص شدن در شورای راهبردی دانشگاه ، هدف اصلی فناوری اطلاعات را حمایت از تمامی فعالان با زمینه های مختلفی همچون پزشکی ، توریسم و... بیان کرد و تصریح کرد: ما بنا بر اقتصاد مقاومتی می خواهیم نیازهای جامعه را با محصولات تولیدی کشور برآورده سازیم و در این زمینه سرمایه گذار هم داریم که طرح های قابل اجرا را حمایت می نماید.

  • گروه خبری : خبرهای مرکز تحقیقات تروما
  • کد خبر : 18166
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/04/02 10:36