• 1399/09/09 - 12:28
  • تعداد بازدید خبر : 89
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
شورای راهبردی

جلسه شورای راهبردی کاهش تصادفات استان گیلان

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ترومای جاده ای گیلان در این جلسه که با حضور استاندار گیلان جناب آقای مهندس زارع ،فرمانداران شهرستان ،روسای ادارات انجام شد استاندار گیلان با اشاره به شرایط جغرافیایی گیلان، گردشگرپذیری در تمامی ایام سال و همچنین واقع شدن در مسیر ترانزیتی اظهار داشت: بر اساس این شرایط باید اجرای طرح های ترافیکی با هدف کاهش تصادفات مورد توجه باشد و به مرحله اجرا درآید.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ترومای جاده ای گیلان در این جلسه که با حضور استاندار گیلان جناب آقای مهندس زارع، فرمانداران شهرستان، روسای ادارات انجام شد استاندار گیلان با اشاره به شرایط جغرافیایی گیلان، گردشگرپذیری در تمامی ایام سال و همچنین واقع شدن در مسیر ترانزیتی اظهار داشت: بر اساس این شرایط باید اجرای طرح های ترافیکی با هدف کاهش تصادفات مورد توجه باشد و به مرحله اجرا درآید.

گفتند: تقویت ایمنی راه‌ها، ترسیم علائم جاده ای، اجرای پروژه‌های راه‌سازی و اصلاح و ترمیم جاده‌های مواصلاتی و روستایی، آشکارسازی ، رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز از مواردی‌ست که می تواند حصول به هدف پیش گفته را تسهیل کند.  استاندار گیلان ارتقاء فرهنگ و رفتار ترافیکی را موضوعی مهم خواند و ادامه داد: باید توسعه انضباط ترافیکی و کاهش تخلفات رانندگی با ایجاد نظام تشویق برای ترغیب رانندگان به رعایت قوانین و مقررات رانندگی دنبال شود.وی بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت صدا و سیمای مرکز استان ، رسانه های خبری و نهادهای آموزشی از جمله آموزش و پرورش و دانشگاه ها در جهت ارتقای فرهنگ ترافیکی تاکید کرد و گفت: تهیه محتوای آموزشی مناسب و نشر آن به ویژه در فضای مجازی می تواند به میزان قابل توجهی در رفتار ترافیکی افراد جامعه موثر باشد.

دکتر زارع پرداختن به موضوع ایمنی در حمل‌ونقل جاده‌ای را امری مهم عنوان که دستگاه های متولی گیلان در اجرای آن اقدامات شایسته ای داشته اند و کاهش آمار تصادفات و کشته شدگان در سال های اخیر را نشان از اثربخشی تلاش های صورت گرفته ذکر کرد.

 

استاندار گیلان استقرار تجهیزات برفروبی و نیز تجهیز پایگاه های امدادی در محورهای مواصلاتی استان را امری مهم دانست که باید پیش از شروع فصل زمستان، برنامه ریزی شود.

 

در این جلسه جناب آقای دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک از فعالیت کارگروه پیشگیری و مدیریت حوادث ترافیک جاده ای استان که هر ماه به صورت مرتب توسط مرکز تحقیقات ترومای جاده ای و با حضور 30 سازمان مرتبط انجام می شود و مصوبات و اقدامات اجرایی آن منجر به کاهش تصادفات در چند سال اخیر شده است گزارشی ارائه دادند و از تلاش سازمان ها و دستگاه های متولی تشکر نمودند.

 

رییس مرکز تحقیقات تروما با اشاره به بروز پاندمی کووید 19 بیان نمودند که تجربیات مواجهه با این رخداد نشان داد که برای مقابله و کاهش چنین معضلاتی باید کلیه دستگاه ها و نهادها در کنار هم و با تکیه بر رویکرد سیستماتیک اقدامات خود را برنامه ریزی و اجرا نمایند.

 

در ادامه همچنین گزارشات میزان آمادگی راهدارخانه ها و تجهیزات در طرح زمستانی ، آخرین وضعیت پایگاه های امداد و نجات جاده‌ای و نیز گزارشی در مورد سطح آمادگی پایگاه‌های اورژانس و ناوگان امدادی و آمادگی شهرستان ها برای طرح زمستانی از سوی مدیران دستگاه های متولی بیان شد.

  • گروه خبری : خبرهای مرکز تحقیقات تروما
  • کد خبر : 65815
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/09/09 12:28