• 1397/11/29 - 16:32
  • تعداد بازدید خبر : 39
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

همایش پیشگیری از تروما در شفت برگزار شد

صبح امروز- دوشنبه 29 بهمن 97 همایشی با عنوان پیشگیری از تروما با محوریت حوادث جاده ای و غرق شدگی از سوی مرکز تحقیقات تروما و با همکاری اداره کل امور اجتماعی استانداری گیلان و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات تروما جاده ای گیلان در این همایش که با حضور مقامات استانی و محلی در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد اسلامی شهرستان شفت برگزار شد، دکتر علی داودی- معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن عرض خیر مقدم و خوشامدگویی به مدعوین به اثرات ناگوار آسیب های روحی ناشی از حوادث ترومایی در کنار آسیبهای جسمی اشاره کردند و با توجه به توریست خیز بودن استان گیلان بر آمادگی هرچه بیشتر سازمان ها و دستگاههای متولی امر در مواجهه با حوادث ترومایی تاکید کردند. ایشان ضمن اشاره به تغییر سبک مرگ و میرهای ناشی از حوادث ترافیکی طی سال های اخیر به سمت جاده های روستایی خاطر نشان کردند: در گیلان بیشترین متوفیان ناشی از حوادث ترافیکی مربوط به موتورسواران بوده و با توجه به جوان بودن این قشر، بار اقتصادی سنگینی بر دوش خانوارها و جامعه تحمیل شده است. معاون اجتماعی دانشگاه در خصوص عوامل غرق شدگی در استان از جمله موج های شکافنده در دریا و مخاطرات ناشی از عدم شناخت و آموزش کافی افراد مغروق در سدها و روخانه ها نیز نکاتی را یادآور شدند و در خاتمه سخنان خود بر نقش کلیدی تک تک دهیاران در راستای آموزشهای پیشگیرانه به ساکنان روستاها تاکید کردند.

در ادامه این همایش نیز آقای دکتر محسنی-فرماندار شهرستان شفت ضمن اشاره به تقویت و تکمیل شبکه های امدادرسانی و تجهیزات پزشکی در برنامه ششم توسعه افزودند: 79 درصد از جمعیت شفت در حوزه روستایی و مناطق کوهستانی این شهرستان ساکن هستند و همه ساله شاهد درصد بالایی از مجروهان و متوفیان ترافیکی در این حوزه هستیم. ایشان ابراز امیدواری کردند با تلاش مسئولان، نهاد ها و مردم بتوانیم شاهد کاهش هرچه بیشتر در بروز حوادث ناگوار باشیم.

خانم ابروفراخ- مدیر کل امور اجتماعی استانداری گیلان هم در این همایش با اشاره با آسیبهای اجتماعی ناشی از مرگ و میرهای ترومایی و تحمیل بار سنگین اقتصادی آن بر دوش خانوارها و به طبع دولت، خواستار همکاری تمامی آحاد جامعه در زمینه فرهنگ سازی و پیشگیری از بروز اینگونه حوادث در استان شدند و بر استمرار و در دستور کار قرار گرفتن برنامه های آموزشی پیشگیرانه ترومایی در امور اجتماعی استانداری گیلان تاکید نمودند.

سرهنگ حاجی پور- معاون عملیات پلیس راهور گیلان نیز ضمن اشاره به کم هزینه بودن و سهولت دسترسی به آموزشهای پیشگیرانه در راستای کاهش بروز حوادث ترافیکی، خواستار نهادینه کردن فرهنگ سازی و اقدامات آموزشی در سطح خانوارها شدند.

در بخش پایانی این همایش نیز دکتر همایی راد- عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات تروما جاده ای و رییس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان از برگزاری جشنواره پیشگیری از تصادفات جاده ای در مناطق روستایی استان گیلان خبر دادند و در مورد پیشگیری از غرق شدگی در مناطق روستایی به سخنرانی پرداختند. همچنین سرکار خانم دکتر خدادادی- از اعضای هیأت علمی مرکز تحقیقات تروما جاده ای دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با موضوع "پیشگیری از غرق شدگی در رودخانه، کانال و چاه" به سخنرانی پرداختند.

گفتنیست در پایان این همایش به افراد شرکت کننده در این برنامه، گواهینامه حضور در همایش اعطا گردید.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 44728
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/11/29 16:32